GYIK

Gyakran feltett kérdések a Mixpakk Kft. futárszolgálat tevékenységével kapcsolatban:

Q?

Futárrendelés esetén mit jelent a küldemény jellegénél az egyéb csomag választásakor felugró X, Y, Z?

A.

A Mixpakk Kft futárszolgálat futárainak átadott küldemények, döntő többségükben kategorizálhatóak. Az esetek nagy részében a futárrendeléskor átadott küldemények kiscsomagok vagy borítékok, melyek kezelése egyszerű és súlyuk kicsi. Eltérő esetben zsákokat és nagy karton dobozokat is szállítanak futáraink. Amennyiben súlya vagy terjedelme miatt nem kategorizálható a küldeménye az egyéb lehetőséget választva a felugró X a hosszúságot, az Y szélességet, a Z pedig a magasságot jelenti.

Q?

Mekkora lehet a futárnak átadott küldemény súlya?

A.

Az azonnali szolgáltatásaink esetében 20 kg-ban határoztuk meg a maximális súlyt. Ettől eltérő súlyú viszont folyamatos futárrendelés esetén az igényekről egyeztetéseket tartunk, hogy partnereink a futárszolgálatunkkal és futárainkkal maximálisan meg legyenek elégedve. Gyűjtő szállítás esetén a futárszolgálatunk által szállított küldemények maximális súlya 40 kg lehet.

Q?

Mekkora lehet a futárnak átadott küldemény mérete?

A.

Mixpakk Kft futára által átvehető legnagyobb méretű küldemény 120cmx70cmx60cm lehet. Ennél nagyobb küldemény esetén a futárunk megtagadhatja az átvételt.

Q?

Milyen gyorsan szállítja ki a Mixpakk Kft futárszolgálat a futárnak átadott küldeményeket?

A.

A felvételt követő 30-180 percen belül futáraink kézbesítik a küldeményeket.

Q?

A Mixpakk Kft futárszolgálat milyen követelményeket támaszt a futáraival szemben?

A.

Futárainktól elvárjuk az ápolt megjelenést, kultúrált viselkedést, korrekt magatartást, maximális munkavégzést. Kérjük, amennyiben futárainkkal kapcsolatban más a tapasztalata, jelezze számunkra.

Q?

Hogyan tudom kifizetni a Mixpakk Kft. futárszolgálatnak a szállítást?

A.

Futárszolgálatunkkal szerződött ügyfeleink számára biztosítjuk az átutalás lehetőségét. Ezen kívül a futárnak kell fizetni a szállítás költségét a felvételi vagy a leadási címen. Készpénzes fizetés esetén futárunk áfás számlát állít ki.