Rólunk

MXP futárszolgálat

page2_img1

MXP Futár, Futárszolgálat

Az MXP Futárszolgálat 2012-ben alakult. A cég értékesítési vezetője, valamint kiváló logisztikus munkatársa alapította az MXP Futárszolgálatot, amit egy saját autó flottával rendelkező csomaglogisztikában tevékenykedő vállalkozás segítsége támasztott alá.

Az MXP Futárszolgálat működésének sikerét a korábban több nemzetközi csomaglogisztikai cégnél szerzett tapasztalat és alvállalkozói ismeretek adják.

A célunk, hogy a futár és futárszolgálatok piacán lévő piaci rést betöltve az MXP Futárszolgálat meghatározó szereplővé váljon gyűjtőszállításban és expressz szállításban egyaránt. A piac folyamatos bővülése miatt nem tudjuk, hogy mekkora a sikerünk, de az árbevételünket tekintve a valóság messze túlszárnyalja elképzeléseinket. Éves szinten minimum 100 %-kal növeltük a bevételünket, ahogy azt tettük az előző évben is. ( 2015 )

A évek alatt folyamatosan fejlesztettük a MXP Futárszolgálat működését. A munkaerőállomány ma már az ötszöröse ahhoz képest, amikor indult a cég. Gépjárművek száma is sokszorosára nőtt. Jellemzően néhány éves megbízható teherautókkal szállítunk és nagy figyelmet fordítunk az autók cseréjére is. 2013-tól bevezetésre került és teljesen áttértünk a jelenleg is használt futárszoftverünk használatára, amely garantálja, hogy a csomagszállítás során ellenőrizhető és követhető szolgáltatást nyújtsunk megrendelőinknek a csomag felvételétől a kézbesítésig.

Jelenleg alvállalkozóinkon keresztül országosan 1 munkanap alatt szállítjuk ki csomagjainkat gyűjtőszállításban és 5-6 óra alatt expressz megbízás alapján. Pickpackpont szolgáltatásunk esetén pedig Budapesten 1-2 munkanap valamint vidéken 2-4 munkanap alatt veheti át a csomagját.

Üdvözlettel
MXP Futárszolgálat